4.4.2019 EØS-tillegget til Den europeiske unions tidende Nr. 28/449
Fulltekst
RELATERTE DOKUMENTER
april 2004 om fastsettelse av særlige regler for gjennomføringen av offentlig kontroll av produkter av animalsk opprinnelse beregnet på konsum( 1 ), særlig artikkel 17
1) Stoffet etyl-N-alfa-dodekanoyl-L-arginat hydroklorid, som har navnet Ethyl Lauroyl Arginate HCl i den internasjonale nomenklaturen for kosmetiske bestanddeler (INCI), er i
Vitenskapskomiteen for kosmetiske produkter og for varer som ikke er næringsmidler beregnet på forbrukere (heretter kalt SCCNFP) er kommet til at bruken av
1) I følgje Vitskapskomiteen for kosmetiske produkt og for varer som ikkje er næringsmiddel meinte for forbrukarar kan moskusxylen trygt nyttast i kosmetiske produkt, bort- sett
november 2007( 1 ) er konklusjonen at kravet om fravær av målbare mengder Camelina sativa og avledede produkter av disse ikke er nødvendig for n YHUQH RP PHQQHVNHUV RJ G\UV
Denne listen omfatter N-syklopropyl-1,3,5- triazin-2,4,6-triamin (cyromazin). 2) Cyromazin er vurdert til bruk i produkter av type 18, insektmidler, middmidler og
ordlyden i påstander som søkeren bruker, har samme betydning for forbrukerne som ordlyden i en godkjent helse- påstand, fordi de viser til samme forhold mellom
Listen over tillatte påstander bør følgelig inneholde ordlyden i påstandene og særskilte vilkår for bruk av påstandene og, dersom det er relevant, vilkår for